به گزارش همشهری آنلاین به نقل از گاردین، ایتالیا که مرکز صدور کروناویروس به دستکم ۱۰ کشور دیگر اروپایی و یکی دو کشور در قاره آفریقاست، تا روز شنبه کمتر از ۳۵ قربانی داشت اما در این دو روز ۱۸ نفر دیگر به این آمار افزوده شد. از سوی دیگر، تعداد بیماران بهبودیافته هم روند صعودی داشت و به ۱۴۹ رسید که ۶۶ مورد بیش از روز یکشنبه است.
به گفته مسئولان بهداشتی ایتالیا، ۷۴۲ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستانها و مراکز درمانی پذیرش و بستری شدند که حال ۱۶۶ نفر آنها نسبتا وخیم و شرایطشان بحرانی است. بسیاری از کسانی که به کرونا آلوده شدهاند، نشانههای ابتلا به بیماری نداشتند و معمولا با قرنطینه خانگی سلامت خود را بازیافتند. یکی از مسئولان لومباردی در میان بیماران مبتلا به کروناست؛ منطقهای که دستکم ۱۰۰۰ نفر در آن به ویروس آلوده شدهاند.
مسئولان لومباردی از افراد بالای ۶۵ سال خواستهاند تا آنجا که امکان دارد در دو هفته آینده در خانه بمانند. در همین حال، نخستین مبتلایان به کرونا در رم شناسایی شدند که یک آتشنشان و یک افسر پلیس هستند. همسر، دو فرزند و خواهر همسر افسر پلیس هم به کرونا مبتلا شدهاند. تا روز دوشنبه تنها سه بیمار درگیر کروناویروس در پایتخت ایتالیا شناسایی شده بودند؛ یک زوج چینی ساکن شهر ووهان و یک مرد ایتالیایی بازگشته از چین. هر سه بیمار در بیمارستان بستری شدند و سلامت به خانه بازگشتند.
تا پایان روز دوشنبه کروناویروس به بیش از نیمی از ۲۰ ناحیه جغرافیایی ایتالیا رسیده و مولیزه در جنوب و جزیره ساردینیا را هم آلوده کرده بود. شیوع کرونا در ایتالیا بسیار به اقتصاد این کشور آسیب زده و پروازهای داخلی و خارجی برخی خطوط هوایی را لغو کرده است. شرکت امریکن ایرلاینز اعلام کرد دستکم تا ۲۴ آوریل (میانههای بهار آینده) تمام پروازهای خود را به شهر میلان به حال تعلیق درآورده است.
دولت ایتالیا از دفتر مرکزی اتحادیه اروپایی در بروکسل درخواست دریافت یک بسته حمایتی ۳.۶ میلیارد یورویی کرده است تا به کسب و کارهای آسیبدیده از شیوع کرونا کمک کند. ایتالیا پیشتر ۹۰۰ میلیون یورو به ۱۱ شهر قرنطینهشده در منطقه لومباردی کمک مالی کرده بود. انتظار میرود کمیسیون اروپایی بسته حمایتی ۳.۶ میلیارد یورویی را در نشست خود تصویب کند.
نظر شما